1.11.05

DAN- JA MAAJOUKKUELEIRI 18.-20.11.2005 HELSINGISSÄ

KKTI ja FKA järjestävät yhdessä ennennäkemättömän dan- ja maajoukkuetason leirin Helsingissä.

Leirille saapuvat opettajiksi Onda-sensei (7. dan), Iwasa-sensei (7. dan) ja Fukaya-sensei (6. dan) Keichijo-dojolta Tokion poliisista.

Leirille osallistuu myös Ranskan maajoukkue sekä ranskalaiset Yoshimura sensei (8. dan) ja Pruvost sensei (7. dan) sekä Ranskan tämän vuoden ZNKR-opettaja Sato-sensei (7. dan) Miyagin poliisista. Myös Saksasta, Ruotsista (mukana Mats Wahlqvist, 7. dan), Venäjältä (mukana Komoto-sensei 6. dan ja Suzuki-sensei, 7. dan) ja Virosta odotetaan maajoukkuetason edustusta.

Leirillä on siis yksi 8. dan, kuusi 7. dania, kuusi 6. dania ja muista ei jaksa enää pitää lukua. Joten tällaista harvemmin Suomessa näkee!

Leiri on tarkoitettu kaikille suomalaisille dan-tason kendokoille. Myös ylemmät kyu-kendokat (2.- 1. kyu) voivat osallistua tietyin edellytyksin ("DanCup-sääntö", osallistuminen EM2008-ryhmään). Jos olet epävarma, soita Pekka Nurmiselle ja kysy.

Leirillä on lauantaina kaksi ryhmää: Maajoukkueille suunnattu otteluharjoitus sekä muille kuin maajoukkueille suunnattu kendoharjoitus, josta vastaa japanilainen sensei. Jokaiselle siis
jotakin!

(Ohjelma ja lisätietoja Ki - Ken - Tai - Icchin sivuilta otsikkoa klikkaamalla)